Affiliate Links

Op GeldGewoon.nl kun je in artikelen affiliatelinks tegenkomen. Wanneer een blog of een pagina affiliatelinks bevat, dan geef ik dat in het betreffende artikel aan zodat je zelf kunt kiezen of je er gebruik van maakt of niet. Het gebruiken van een affiliate link kost jou niets, maar levert mij een percentage van de verkoop of juist een vast bedrag op. Uiteraard deel ik alleen dingen waar ik zelf 100% achter sta. Heb je mijn affiliate link gebruikt? Super bedankt! 🙂

Prijsvergelijkers

Wanneer je op mijn website een prijsvergelijker tegen komt, dan is deze van PriceWise. Een voorbeeld van een prijsvergelijker vind je op bijvoorbeeld deze pagina’s:
Energie: https://geldgewoon.nl/besparen/in-5-stappen-naar-een-lagere-energierekening/
Mijn ervaring: Ik vind PriceWise een heel fijne website om niet alleen je Energie, maar ook je verzekeringen en telefoon/internet abonnement mee te vergelijken. Mijn ervaring is dat ik er vaak de beste deal vind.

Peaks

Affiliate Link

Peaks is de ideale manier om kennis te maken met beleggen. Gebruik je de code FRANKHRR4 na het aanmelden, dan krijg je Gratis 5 euro beleggingstegoed
Mijn ervaring: Vooral om kennis te maken ben ik fan van Peaks. De app is ideaal om de beurs een klein beetje te leren kennen. Het is ontzettend gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Beleggen kent risico’s, je kunt je inleg verliezen.

Bol.com

Affiliate Link

Wie kent bol.com inmiddels niet, ook voor de leukste boeken op het gebied van Personal Finance! Meestal binnen één werkdag geleverd en een uitstekende klantenservice.