TOP

Zo spaar jij ook je bol.com verzendkosten uit

Hebben jullie dat ook? De bestelling bij bol.com komt NET onder de 20 euro uit zodat je gratis verzending misloopt? Wij wel! (Het is alsof ze het erom doen overigens!)
Wij hebben afgelopen week alvast een deel van de Sinterklaasinkopen gedaan en ja hoor, het was weer zo ver. een bestelling van in totaal € 19,80. 20 cent tekort dus voor gratis verzending en daardoor moesten we € 2,99 verzendkosten betalen. Bijna drie euro extra dus en GeldGewoon zou GeldGewoon niet zijn als we er niet een kleine sport van zouden maken om toch die verzendkosten niet te betalen. Daarom: (Voor iedereen met hetzelfde toch heel kleine leed 😉 ) de beste en meest handige producten of juist goedkoopste producten op Bol.com voor onder de 2,99!

Verzendkosten op bol.com

Nee ik ben niet tegen verzendkosten en ik vind het ook niet erg dat ze er zijn, maar als het dan toch aangeboden wordt en ik kom net onder het bedrag uit dan doe ik toch mijn best die verzendkosten naar nul te krijgen. Helemaal wanneer je, zoals bij de Sinterklaascadeaus, slechts 20 cent tekort komt, maar we hebben ook wel eens bestellingen gehad van € 19,99. En er zijn toch best wat “opvullers” te vinden die ook nog eens leuk en nuttig zijn in gebruik.

Leuke bestel-opvullers

Voor slechts 19 cent een leuke aanvulling op je bol.com bestelling, het ebook de Wasmachine. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik hem nog niet gelezen heb, maar de recensie ziet er veelbelovend uit:

“Dit verhaal is kort, onbetrouwbaar en winnaar van de Baarnse Literatuurprijs. Het ontving zowel de vakjury- als de publieksprijs. ⭐⭐⭐⭐⭐ ”Een knap en humoristisch verhaal waarin de schrijver het aandurft om te spelen met de lezersverwachtingen. Vanaf de eerste, prachtige, zin intrigeert dit verhaal.” – Jury Baarnse Literatuurprijs ⭐⭐⭐⭐⭐ ”Je gaat heel anders tegen vrienden en verhuizingen aankijken. Ik word er zelf inmiddels erg bang van.” – Mark Röell, Burgemeester van Baarn”

Altijd handig en altijd kwijt (althans bij ons thuis). Bijna net zoveel als de verzendkosten, maar dan heb je er in ieder geval nog iets voor! Een setje van twee nagelknippertjes.

Wij vinden een rood wijntje op zijn tijd heel erg lekker, maar die fles gaat nagenoeg nooit helemaal op in één avond, maar die kurk krijg je er bijna nooit meer op. Met deze stop en schenktuit in één is in ieder geval dat probleem opgelost!

Zitten er in de bovenstaande lijst nu geen producten voor je bij en weet je zeker dat je in de toekomst nog iets bij bol.com bestelt? Overweeg dan een cadeaukaart. Het bedrag kun je zelf kiezen en bij je volgende bestelling weer volledig besteden. Het laagste bedrag is vijf euro en is drie jaar geldig.

Wat zijn jouw beste verzendopvullers geweest?

Plaats een reactie